Хамали в софия

0878 99 99 00 | 0999 99 99 44

Транспортни услуги

1 min read

транспортни услугиЗащо да изберете нашите транспортни услуги?

Защото сме най-добрите на пазара, защото вършим работата си с отговорност и няма да ви дадем повод за съмнение. Искаме за вас най-доброто и сме готови да ви го дадем. Най-добрите транспортни услуги, които ще намерите в интернет са при нас. Само трябва да позвъните и да обсъдите с оператора какво точно ви трябва. Моментален транспорт, транспортни услуги за след няколко дни или да уговорите дата и час за взимане на пратката.

Можем да транспортираме всичко – от вашият дом до селскостопанска техника. Разполагаме с оборудването да преместим всичко от което се нуждаете. Само трябва да ни се обадите да обясните какво ви трябва и ние ще ви кажем детайлите. Понякога се изисква предварителен оглед, ако се взима от място или може само да се разберем по телефона – вие сте клиента и вие казвате. Няма клиент, който да е останал недоволен от нашите услуги. Стараем се да оставим само усмивки след всяка транспортна услуга която извършим. Ако вие сте доволен, значи нашата работа е свършена перфектно.

Транспортни услуги за София и страната.

Все пак още в самото име стои „транспортни услуги“, което означава, че може да има проблеми по пътя и товарът да се повреди. Ние искаме да елиминираме това, затова ще ви дадем няколко съвета, как да подготвите предмети за преместване с ваши опаковъчни материали. Когато става дума за преместване на офис, магазин или дом може да се справите сами с опаковането, ако бюджетът ви е прекалено малък. Започнете от най-чупливото, като използвате само най-доброто защитно опаковане – може дори да използвате хавлии, ако не разполагате с нищо подходящо. Уверете се, че всичко е добре покрито и няма стърчащи краища или големи площи, които при удар или падане (не че ще има такова) да се счупят. Най-често това се случва при неправилно опаковани аквариуми.

Видове транспортни услуги

Както ви казахме в нашите транспортни услуги влиза всякакъв вид транспорт. Ние предлагаме всички видове транспортни услуги. Само нашето описание е доста малко, за да опишем всичко, което трябва да транспортираме. Ако нямате време, да се занимавате и да търсите транспорт – ние сме насреща. Можем да се заемем с транспортирането на вашите лични вещи, автомобили, офис мебели и всичко от което имате нужда.

По време на пренасянето.

Транспортните услуги винаги са насочени към преместване с ясна крайна цел. Когато искате да преместите нещо от точка А до точка Б, винаги е добре да разчистите мястото за паркиране на транспортната техника. Колкото по-лесен е достъпа до входа и изхода, толкова по-бързо ще си свършим работата и вие ще получите най-добрата транспортна услуга. Без да се изтощавате, без да се цапате и без да чупите нищо.

Бъдете сигурни, че дори да сте опаковали всичко предварително нашите колеги не са поставили нещо в камиона, както не трябва. Това е ключова част от наблюдаването при товарене, за да няма излишни проблеми при транспорта. Всичко това допълва качеството на нашите транспортни услуги и така ще знаете, че няма как да има нещо повредено.
Имате нужда от майстор за монтиране на някои от мебелите или всичките мебели? Дори с това можем да ви помогнем.

Можем да помогнем във всяка една ситуация.

Както вече споменахме, разполагаме с широка гама транспортни услуги, които могат да включват транспорт на всичко. Като започнеш от транспорт на мебели, товарене и разтоварване на стоки и товари с мотокари и завършиш на пренасяне на апартаменти и офиси и прочее. Ако се появят повече клиенти, които имат нужда от транспортни услуги и ние не можем да ги поемем за момента, ние ги насочваме към нашите дългогодишни партньори. Ако наистина се нуждаете от монтаж или демонтаж може да заявите специалист по телефона или по време на огледа, който да реши вашия проблем за минути. Не всеки е дърводелец или специалист в сглобяването на мебели. За дамите например, това е много по-добре, защото няма да се напрягат, да се наранят или да изгубят излишно време в сглобяване.

Пригодили сме нашите транспортни услуги, както и всичите ни останали услуги да бъдат от полза за нашите клиенти максимално. Без значение дали сте жена или мъж, без опит в опаковането или сглобяването, ние можем да ви помогнем, като накрая за вас ще остане само удоволствието от новото място.
Можем да се погрижим и за боклука след преместването, почистване на мястото и извозване на всичко излишно. Не забравяйте да посетите останалите ни страници пълни с услуги, които да направят вашето преместване, повреда или временен проблем много по-лесни за поправяне. Без цапане, без излишни нерви за отрицателно време. Супер услуги на супер цени.