Хамали в софия

0878 99 99 00 | 0999 99 99 44

Преместване на офиси

1 min read

преместване на офисиТрудно ли е едно преместване на офиси?

Да от всяка гледна точка. Отнема време, организация, пари и дори ненужни боклуци, които трябва да изхвърлите. Организацията в самия офис трябва да се направи така, че да има минимално прекъсване на работата, за да не се загубят клиенти или нови поръчки. Ето защо е от изключително голяма важност да подготвите всичко максимално добре и да не губите време при преместване на офиси.

От голяма помощ може да ви бъде нашата услуга по преместване на офиси. Определено, ще ви спестим изключително много време, няма да се изтощите с пренасянето и дори няма да се изцапате. Оставете всичко на нас. Ние сме професионална фирма за преместване на офиси, която работи от 1991 година на пазара и можем да се справим със всяка поставена задача.

Процес на работа при преместване на офиси.

Всичко започва винаги с оглед. В удобен за вас ден и час ще бъдете посетен от наш колега, който да огледа помещението и да уговорите всички детайли. Може да изберете да опаковате нещата си сами, но това отнема лично време, дори може и повече пари зависи от опаковъчните материали. С наша помощ обаче, вие ще може да се насладите на много по-лесно преместване, защото можем да ви помогнем с опаковане и разопаковане на място, както и лични опаковъчни материали.

С наша помощ може да сте сигурни, че ще получите най-доброто преместване на офиси.
Други детайли, които може да уговорите при огледа са – маршрут, разопаковане, човек който да следи опаковането и разопаковането, ако има такова и място за паркиране. Винаги е добре да има колкото се може повече място в зоната за товарене и разтоварване.

Подходящите машини за преместване на офиси.

Винаги е важно да имате всичко необходимо за преместването. Става дума, когато го правите сами или когато използвате транспортни услуги. Камион, бус, ремарке – ние можем да ви снабдим с всичко това. Без значение, колко чуплива техника имате, ние ще се погрижим тя да достигне невредима до крайната дестинация.

Понякога се случва офисът да е на висок етаж и да трябва да се изкачват стълби. Това не е проблем за нас. Разполагаме с най-добрите хора за хамалски услуги и те са подготвени за такива ситуации. Понякога има случаи, в които има предмет от офиса, който е прекалено голям за вратата, не може да се разглоби, защото е много ценен и единственият начин да излезе е през прозореца. Дори тази ситуация не ни притеснява, защото разполагаме с най-доброто оборудване и можем да се заемем и с това.

Как вие може да допринесете за по-бързо преместване на офиси?

Вече ви казахме, като започнете с разчистване на мястото за паркиране. Колкото повече неща имате за извозване, толкова повече място може да се налага. Ако сте наели камион, ще ви трябва място за камион и прочее. След това може да започнете с организацията на нещата, които трябва да се преместят. Естествено, за да сте по-сигурни, че нищо няма да се обърка, може да преместите малките предмети сами – папки, консумативи, дребна техника и други. Оставете големите предмети на нас.

Опаковането е по ваш избор, то може да бъде извършено от вас или от нас. Предлагаме най-добрите услуги, като опаковането ни е отлично и до сега не сме имали нищо счупено. Може да ни се доверите напълно, а ако смятате че можете сами да се заемете с това, няма проблем. Преместете всичко на лесно достъпно място, ако можете. Ще е по-бързо преместване и по-малка загуба на работно време, ако всичко е лесно достъпно и готово за транспортиране.

Помислете за почистване преди и след преместване на офиси.

Няма начин да остане чисто след мащабно преместване на офиси. Помислете, дали смятате сами да се заемете с почистване на помещението или желаете ние да го сторим. Колкото по-малко работа свършите вие в преместването, толкова повече време ще имате да възобновите работния процес, докато ние пренасяме и разопаковаме.

Почистването важи и за отпадъците след преместването. Тук отново ви даваме избор да изберете, дали вие ще ги изхвърлите или ще се доверите на нас за това. Ако новото място не разполага с достатъчно голяма кофа за смет, може да се наложи и ние да го изхвърлим.

Кой ще разопакова и подреди нещата след едно преместване на офиса?

Това е наложителен въпрос. Вероятно вашият офис има мебели, шкафове, етажерки и прочее. Ще ви отнеме много време, ако се захванете сами с монтирането, а нашият екип може да го направи много по-бързо. Ще подредим и почистим вашият офис за кратко време, с цел да не забавим работния ви процес допълнително.

Всичко в процеса на преместване на офиси е важно, затова ви молим да не забравяте нищо при огледа. Като започнем от мястото за паркиране, предмети които ще се взимат, опаковъчни материали, разтоварване, почистване и стигнем до събиране на излишните опаковъчни материали. Всичко това е важно за отличното изпълнение на нашата работа и времето, което да си спестите вместо да пренасяте офиси сам. Изградили сме система от доверени клиенти и бихме се радвали, ако и вие се присъедините в нея.

About The Author

Сайта е изработен от | Newsphere by AF themes.