Хамали в софия

0878 99 99 00 | 0999 99 99 44

Преместване на жилище

1 min read

Нуждаете ли се от преместване на жилище?преместване на жилище

Искате да преместите своето жилище, без значение дали става дума от апартамент в къща, от къща в апартамент,  от апартамент в апартамент или от къща в друга къща? Ако ви трябва отлично подготвен екип, безопасна техника за преместване на жилище и отлично свършена работа – попаднали сте на правилното място!

Ние от ХАМАЛИ СОФИЯ предлагаме най-качественото преместване на жилище в страната. Можем да помогнем във всяка ситуация и винаги може да разчитате на нас за отлично свършена работа. Зад гърба си имаме ….. години опит и сме изградили мрежа от доволни клиенти. За нас е най-важно, клиентът да остане доволен.

Как се процедира при преместване на жилище?

Тук има много начини, с които да подходите. Имате две главни опции – сами да се справите или да се обадите на нас.

Ако се заемете с това сами – времето е неизмеримо. Не може да кажете, че ще е готово утре, защото не се знае, кога ще излезе нещо или трябва да отидете някъде. Парите може да не ви стигнат, може да излезе някой допълнителен разход, помислете и ако счупите нещо. Накрая, най-важният въпрос ще бъде „Струваше ли си?“.

Ако обачете се обадите на нас – точен срок, точна сума и нищо счупено. Няма да се налага да доплащате, дори да ви излезе нещо в личен план можете да отидете, а ние ще си свършим работата.

Кое е първото нещо, което се прави преди преместване на жилище?

Оглед. Това е изключително важна част от едно преместване на жилище. Това е анализът на ситуацията, който ни помага да оценим: какво количество хора и техника ще ни трябват, опаковачни материали, колко време ще ни отнеме и колко ще ви струва на вас. Колкото по-добре ни опишете ситуацията и ни покажете всичко, което искате да бъде преместено, включително чупливите неща, толкова по-добре и за двете страни.

Понякога се случва клиенти да забравят да споменат за нещо, чуплив предмет или такъв с голяма сантиментална стойност и да има негативни коментари след това.
Затова сме систематизирали процеса максимално, за да няма нежелеани резултати.

  • При вас ще дойде човек, който да огледа и опише преместването.
  • Ще изготви списък с предметите за преместване и техните места.
  • Ще прецени, колко време ще отнеме преместването и колко ще струва.

Всичко това става в удобен за вас ден и час. Комуникацията с клиента е ключов фактор за перфектно свършената работа он наша страна.

Какво следва след огледа?

Тук може да се процедира по два начина: вие опаковате или ние опаковаме вещите преди преместване на жилище. И двата метода имат своите предимства:

  • Вие опаковате – вие знаете как сте ги опаковали и сте сигурни, че няма да се повреди нищо при транспорта.
  • Вие знаете, колко сте отделили за опаковането. Може да не ви струва нищо, ако използвате подръчни материали, дори стари дрехи.
  • Ние опаковаме – няма да си цапате ръцете с мръсотия и прах. Още повече, няма да вдигате тежко.
  • Ще знаете точно колко сте платили за опаковачните материали.

Всичко обаче има и негативна страна.
Ако вие опаковате и по някаква причина предмета се счупи, в много малко от случаите ние можем да поемем отговорност. Колкото по-добре сте го опаковали, толкова по-малък е шанса да се счупи и обратно.
Ако ние опаковаме, вероятно ще ви струва повече, защото използваме нови кашони и нови опаковачни материали.

С този малък анализ видяхте, че и двата варианта са за предпочитане и вие вече избирате кой.

В деня на преместването.

При преместване на жилище има много проста система кое, кога и как.
Започваме с транспорта, който е предварително уговорен, за да може да поеме целия багаж и покъщина. Точно за това е огледа, за да няма изненади по време на работа. От голямо значение е да осигурите място пред къщата/блока за да има по-лесен достъп до камиона за товарене. По-лесен достъп , следователно по-бързо преместване. Това важи и за точката на взимане и точката на доставяне.

След като транспорта е подготвен е време да започнем изнасянето на всичко, което ще бъде преместено. Бъдете сигурни, че сте взели всичко, проверете няколко пъти ако се налага. Колкото по-добре организирате вещите, толкова по-лесно нашият екип от опитни хамали ще може да извърши преместването. Когато има цялостно преместване на жилище е хубаво, че остават само празни стаи и не може да не видите и да пропуснете нещо.

Нека има съгледвачи.

При преместване на жилище всичко може да се случи. Ако вие не може да сте на мястото на преместването трябва да бъдете сигурни, че сте осигурили човек, който да наблюдава вместо вас. Също важи и за двете точки на преместване. По-важна е тази за доставка, защото там винаги трябва да има някой, който да казва, кое къде да бъде поставено.

След като нашите хора си свършат работата с отлична скорост и коректност е време да запишем още един доволен клиент на преместване на жилище. Ще свършим работата си, точно както сме се разбрали при огледа, може да включите и разопаковане на артикулите, но това е ваш личен избор. Предлагаме голяма гъвкавост и точност за всяка наша услуга.

Сайта е изработен от | Newsphere by AF themes.