Хамали в софия

0878 99 99 00 | 0999 99 99 44

Почистване на тавани и мазета

1 min read

почистване на тавани и мазетаХубавото почистване на тавани и мазета зависи от екипа.

Щом търсите почистване на тавани и мазета – значи сте дошли на правилното място. Можем да ви помогнем в тази не лека задача и да ви отървем от излишния боклук без дори да се напрягате или изцапате.

Ние от ХАМАЛИ СОФИЯ работим изключително точно и можем да помогнем във всякакви ситуации. Хамали, преместване на магазини, преместване на офиси, почистване и много други. Ако обаче търсите почистване на тавани и мазета, което да ви спести нерви, пари и време – ние сме вашият избор.

Всяко почистване на тавани и мазета започва с оглед.

Огледът за нас е изключителна важност и много държим на него. Колкото по-добре огледаме мястото и изработим план с нещата, които трябва да се преместят или изхвърлят, толкова по-добре ще си свършим работата. Естествено оглед може да се уговори в удобен за вас ден и час. А наш специалист да пристигне, за да анализира ситуацията.

Има два основни типа почистване – изхвърляне и преместване. Няма значение дали е за мазе или таван. И двете помещения са складови и може да има натрупани излишни боклуци или неща от други собственици, които няма как сами да изхвърлите и точно в такива моменти сме ви нужни.

Почистване на тавани и мазета с цел преправяне.

Понякога се случва така, че мазето или тавана може да ви послужат за нещо далеч по-полезно от сегашното им състояние – пълно с боклуци. Искате да си направите малка стая за отдих(нещо с игри например) или да организирате малка работилница, възможностите са много. Но какво да правите с всички неща, които са там?

Както вече ви споменахме – може да ги изхвърлите или преместите. Хубавото при нас е че можем да ви помогнем и в двата случая. Ако сметнете, че трябва да изхвърлите всичко, можем да ви помогнем. С камион за смет или да преместите всичко – хамалските ни услуги са най-добри.

Процедиране при почистване на тавани и мазета.

След като е направен щателен оглед на помещението/та, които трябва да се почистят, изготвен е план за работа и време за което всичко ще бъде свършено е време да се залавяме за работа. При процеса на преместване на вещите от мазето или тавана може да изберте дали вие да ги опаковате или ние. И двата случая имат своите положителни и отрицателни страни. Ако вие ги опаковате, ще намалите значително разходите по опаковъчни материали, но може да не опаковате, както трябва и накрая да има нещо счупено.

Може ние да се заемем с опаковането, но ще ви струва повече, защото използваме нови опаковачни материали и кашони. Отделете нещата на достъпно място, за да се вземат по-лесно и по-бързо и да няма излишни пречки. Може да става дума само за частично почистване на тавани и мазета – изхвърляне или преместване само не избрани вещи.

След като всичко е сортирано и опаковано е време за същинската работа.

Достъпа е ключов елемент от нашата работа, затова ще ви помолим да ни осигурите място, на което да паркираме пренасящата техника. (камион или бус) И на двете места – началното и крайното. Ако обаче говорим за изхвърляне на излишни премети от тавани и мазета, може да се погрижите само входа пред сградата да е достъпен. Вие или ваш близък може да бъде на мястото и да дава наставления за работата. Кое къде да бъде поставено, да се внимава повече с него и прочее.

Това естествено е безсмислено за изхвърляне на излишни отпадъци от тавани и мазета, защото всичко се хвърля на камиона и се извозва. Нищо не ви трябва, не трябва и да го пазим щом е за боклука.

Време е да се отправим към финалната точка.

Дали става дума за сметището или за друго ваше помещение – за нас това не е проблем. Искаме да предоставим на клиентите си перфектни услуги и отлични резултати в края на задачата. Ако няма да изхвърляте нищо от тавани и мазета, а само ще почиствате, подгответе и другото помещение за пристигането на вещите. Колкото по-големи са вещите, толкова по-добре ще трябва да почистите и да освободите повече място за маневриране.

Ако сте опаковали нещата, може да се уговорим предварително за разопаковане от нашия екип. Понякога трябват повече от две ръце за тази работа. Естествено можем да се погрижим и за боклуците, които остават след пренасянето.

В порт фолиото си от услуги можем да добавим и почистване след пренасяне. Ако ви трябва експресно почистване, което да е хем бързо, хем качествено, то още при огледа можете да се уговорите с нашия колега на място дали желаете да използвате тази услуга. Понякога тя е доста полезна, когато имате много други задачи да правите, но не и да почиствате мазета и тавани след преместване.

Всяко почистване на тавани и мазета, дори и преместване… За нас е важна задача и приемаме всяка поръчка с внимание и отношение. Искаме нашият клиент, винаги да е доволен от услугите ни и да се обръща към нас за бъдещи задачи. Било то за нужда от хамалски услуги, пренасяне на пиана, почистване, преместване на офиси, преместване на апартаменти и много други услуги, които може да намерите в нашия сайт.