Работно време Всеки ден от 10:00 до 20:00 без почивен ден
Позвънете 0878 99 99 00
Пишете ни hamalskiuslugi@abv.bg

Транспортни услуги

транспортни услугиЗащо да изберете нашите транспортни услуги?

Защото сме най-добрите на пазара, защото вършим работата си с отговорност и няма да ви дадем повод за съмнение. Искаме за вас най-доброто и сме готови да ви го дадем. Най-добрите транспортни услуги, които ще намерите в интернет са при нас. Само трябва да позвъните и да обсъдите с оператора какво точно ви трябва. Моментален транспорт, транспортни услуги за след няколко дни или да уговорите дата и час за взимане на пратката.

Можем да транспортираме всичко – от вашият дом до селскостопанска техника. Разполагаме с оборудването да преместим всичко от което се нуждаете. Само трябва да ни се обадите да обясните какво ви трябва и ние ще ви кажем детайлите. Понякога се изисква предварителен оглед, ако се взима от място или може само да се разберем по телефона – вие сте клиента и вие казвате. Няма клиент, който да е останал недоволен от нашите услуги. Стараем се да оставим само усмивки след всяка транспортна услуга която извършим. Ако вие сте доволен, значи нашата работа е свършена перфектно.

Доброто опаковане е важно за всички транспортни услуги.

Все пак още в самото име стои „транспортни услуги“, което означава, че може да има проблеми по пътя и товарът да се повреди. Ние искаме да елиминираме това, затова ще ви дадем няколко съвета, как да подготвите предмети за преместване с ваши опаковъчни материали.

Когато става дума за преместване на офис, магазин или дом може да се справите сами с опаковането, ако бюджетът ви е прекалено малък. Започнете от най-чупливото, като използвате само най-доброто защитно опаковане – може дори да използвате хавлии, ако не разполагате с нищо подходящо. Уверете се, че всичко е добре покрито и няма стърчащи краища или големи площи, които при удар или падане (не че ще има такова) да се счупят. Най-често това се случва при неправилно опаковани аквариуми.

Какво следва след чупливото?

Както ви казахме в нашите транспортни услуги влиза всякакъв вид транспорт. Продължете с предметите, които имат стойност за вас. Ако са керамични или лесно чупливи – вестник или фолио с балончета ще свърши работа. Просто се старайте да не оставяте много място за мърдане, когато ги поставяте в кашон или друг вид пособие. При дървените и обемните предмети, които не се чупят толкова лесно, но се драскат е най-добре да ги увиете старателно без стърчащи или празни пространства. Може само ъгълчето да се отчупи, но това е достатъчно, за да ви прави впечатление, когато става дума за гарнитурата в хола.

Само нашето описание е доста малко, за да опишем всичко, което трябва да опаковате. Ако нямате време, опаковачни материали или просто не искате да се занимавате – ние сме насреща. Можем да се заемем с опаковането на всичките вещи за транспортиране, а на вас да остане само наглеждането. Колкото по-ценни неща ще бъдат пренасяни, толкова повече очи е добре да наблюдават.

По време на пренасянето.

Транспортните услуги винаги са насочени към преместване с ясна крайна цел. Когато искате да преместите нещо от точка А до точка Б, винаги е добре да разчистите мястото за паркиране на транспортната техника. Колкото по-лесен е достъпа до входа и изхода, толкова по-бързо ще си свършим работата и вие ще получите най-добрата транспортна услуга. Без да се изтощавате, без да се цапате и без да чупите нищо.

Бъдете сигурни, че дори да сте опаковали всичко предварително нашите колеги не са поставили нещо в камиона, както не трябва. Това е ключова част от наблюдаването при товарене, за да няма излишни проблеми при транспорта. Всичко това допълва качеството на нашите транспортни услуги и така ще знаете, че няма как да има нещо повредено.
Имате нужда от майстор за монтиране на някои от мебелите или всичките мебели? Дори с това можем да ви помогнем.

Можем да помогнем във всяка една ситуация.

Както вече споменахме, разполагаме с широка гама транспортни услуги, които могат да включват транспорт на всичко. Селскостопанска техника, мазета, тавани, офиси, магазини и прочее. Ако наистина се нуждаете от монтаж или демонтаж може да заявите специалист по телефона или по време на огледа, който да реши вашия проблем за минути. Не всеки е дърводелец или специалист в сглобяването на мебели. За дамите например, това е много по-добре, защото няма да се напрягат, да се наранят или да изгубят излишно време в сглобяване.

Пригодили сме нашите транспортни услуги, както и всичите ни останали услуги да бъдат от полза за нашите клиенти максимално. Без значение дали сте жена или мъж, без опит в опаковането или сглобяването, ние можем да ви помогнем, като накрая за вас ще остане само удоволствието от новото място.
Можем да се погрижим и за боклука след преместването, почистване на мястото и извозване на всичко излишно. Не забравяйте да посетите останалите ни страници пълни с услуги, които да направят вашето преместване, повреда или временен проблем много по-лесни за поправяне. Без цапане, без излишни нерви за отрицателно време. Супер услуги на супер цени.